Skip to main content

Relatietherapie


Is er ontrouw in jullie relatie? Lijken jullie alleen nog maar ruzie te maken? Voelt je relatie als een sleur en hebben jullie het gevoel naast elkaar te leven? Is de verbinding tussen jullie kwijt? Lijken jullie enkel nog een goed ouderpaar te zijn en niks meer? Willen jullie samen werken aan de communicatie en verbondenheid binnen jullie relatie?

Relatietherapie kan je als koppel opnieuw dichter bij elkaar brengen. Door te luisteren, samen op zoek te gaan naar waar het precies misloopt, bepaalde onderwerpen bespreekbaar te maken en zo oude patronen te doorbreken.

Liefde heeft aandacht nodig

Aan elke langdurige relatie heeft werk en bewuste aandacht nodig. Verbouwingen, een zwangerschap, een eerste baby, een pensioen … Doorheen de jaren zijn er heel wat momenten waarop het evenwicht binnen een relatie even zoek is. Via het “relatieboost” traject biedt praktijk De Toverstaf in Brugge jullie als koppel handvatten om jullie relatie nieuw leven en verbinding in te blazen.

Wil je graag langskomen om de mogelijkheden te bespreken? Vul het aanmeldingsformulier in en wij contacteren jou zo spoedig mogelijk voor een eerste afspraak.